Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به تخلفات شهرداری شهریار به ریاست قاضی بابایی در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

خبرگزاری میزان - چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به تخلفات شهرداری شهریار به ریاست قاضی بابایی در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

قاضی بابایی در ابتدای جلسه دادگاه خطاب به متهمان پرونده مواد ۱۹۳ و ۱۹۴ قانون آیین دادرسی کیفری را متذکر شد و از متهم ارسلان محمدی خواست در جایگاه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متهم در جایگاه قرار گرفت و ضمن رد اتهامات از وکیل خود خواست تا به دفاع از او بپردازد.

حمید ابراهیم‌زاده وکیل متهم ارسلان محمدی در جایگاه قرار گرفت و مدعی شد اقرار‌ها و اعترافاتی که موکلش داشته درست نیست.

این وکیل با بیان اینکه کیفرخواست دارای ایراداتی است نسبت به افرادی که به‌عنوان گواه معرفی‌شده‌اند انتقاداتی مطرح کرد و از نحوه مواجهه حضوری این افراد با موکلش ایراداتی گرفت و از دادگاه تقاضا کرد تا مواجهه حضوری در حضور قاضی بابایی انجام گیرد.

در ادامه این جلسه دادگاه متهم محمد فاتحی در جایگاه قرار گرفت و ضمن رد اتهامات مطرح‌شده، مدعی شد: من رشوه‌ای دریافت نکردم و ارسلان محمدی اقرار داشته است مبلغ ۷۰ میلیون تومان را به‌عنوان قرض به اینجانب داده است.

این متهم بابیان اینکه مبلغ گرفته‌شده در مقابل دوربین مداربسته بوده است و من این کار را با اشراف به وجود دوربین مداربسته انجام داده‌ام، مدعی شد: این مبلغ به‌عنوان قرض از ارسلان محمدی گرفته‌شده است.

این جمله متهم با واکنش قاضی بابایی همراه شد.

قاضی بابایی خطاب به متهم گفت: چرا این مبلغ را گرفته‌اید؟ چرا در محل کار خود این مبلغ را دریافت کرده‌اید و چرا آن را به دلار دریافت کرده‌اید که متهم پاسخ داد: این دلار‌ها را به‌عنوان قرض و بنا به سلیقه او دریافت کردم.

قاضی بابایی از متهم کامبیز رشیدی خواست در جایگاه قرار گیرد.

این متهم در جایگاه قرار گرفت و ضمن رد اتهامات مطرح‌شده در کیفرخواست و گفت اقرار‌های خود را قبول ندارد.

متهم رشیدی در ادامه اتهام پرداخت رشوه به رهنما به‌صورت واسطه به احسانی نسب را رد کرد و گفت: من با حسین رهنما از گذشته مراوده مالی داشتم و موضوع رشوه را نمی‌پذیرم.

این متهم همچنین اتهام جعل را رد کرد.

در ادامه جلسه دادگاه روح‌الله غلامی وکیل متهم رشیدی در جایگاه قرار گرفت و مدعی شد اعداد مندرج در کیفرخواست باهم هم‌خوانی ندارد.

این وکیل با ادعای اینکه بازداشت موکلش غیرقانونی بوده است، اضافه کرد: اقرار‌ها و اعتراف‌هایی که از سوی موکل اینجانب گرفته‌شده را نمی‌توان به‌عنوان ادله در دادگاه پذیرفت.

در ادامه این جلسه دادگاه مصطفی عبدالکریم در جایگاه قرار گرفت و ضمن رد اتهامات مطرح‌شده در کیفرخواست، گفت: من رشوه‌ای دریافت نکردم اگر رشوه‌ای دریافت کردم چگونه و کجا آن مبلغ را گرفته‌ام.

این متهم از دادستان شهریار تشکر کرد که بعلت بیماری وی را به زندان اعزام نکرده است.

وی مدعی شد: هیچ عمل خلاف قانونی را انجام نداده است.

دادستان شهریار با کسب اجازه از قاضی، در جایگاه قرار گرفته و در واکنش به اظهارات متهم گفت: آقای عبدالکریم اقرار کرده است قرارداد مشارکت در ساخت‌وساز املاک واقع در کوچه اوستا با آقای رشیدی، سهم وی ۴۵ درصد و سهم آقای رشیدی ۵۵ درصد بوده است. علت ۵ درصد افزایش به لحاظ قراردادن امتیاز به آقای احسان نسب، بابت الحاق املاک مزبور به بافت شهرداری بوده است.

قاضی از متهم پرسید این اقرار را قبول دارید که متهم پاسخ منفی داد.

در پایان این جلسه رسیدگی، قاضی بابایی جلسه بعدی دادگاه را سه‌شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۰ اعلام کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادگاه شهردای شهریار قوه قضاییه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگاه قوه قضاییه ارسلان محمدی جلسه رسیدگی قاضی بابایی جلسه دادگاه مدعی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۰۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • بازداشت یک عضو شورای شهر از بخش‌های تابعه شهریار
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • رسیدگی قضائی به اخلال ۶۰۰۰ میلیارد ریالی در نظام اقتصادی
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس